Primàries 2019

 

Albert Sunyer:  membre de la Coordinadora Administrativa de Pirates de Catalunya, escollit a través de l’Assemblea del Partit  i membre de la Territorial de Girona Ciutat. Nascut a Girona el 1990, manté des de fa anys una activitat política a la ciutat en diverses entitats i col·lectius.
Defensor i activista del moviment LGTBI a la ciutat desde el 2005.  Des de la Coordinadora Administrativa del partit (l’executiva del mateix) ha iniciat un procés de reforma de l’organització de l’àrea econòmica interna. La seva activitat professional com a responsable de sistemes el fa igualment vàlid a l’hora de participar del grup de treball encarregat de gestionar les eines informàtiques de Pirates de Catalunya.
Vinculat des de fa temps a Pirates, primer com a simpatitzant i després com a afiliat, s’ha mostrat sempre interessat en el funcionament intern del partit, així com en explorar i aprofundir en l’ideari que es defensa des de Pirates.
Personalment és una persona ferma en les seves conviccions, molt treballador i meticulós a l’hora de treballar per l’organització, amb un clar objectiu en la defensa i assoliment d’una república d’esquerres.
Activista i Hacktivista, sempre s’ha identificat amb l’independència de Catalunya.
És una persona molt madura i adulta, desde petit va haver d’emprendre i aconseguir els seus propis recursos amb els medis que tenia.


Don Jara: Tècnic agrícola, secretari de l’associació “Nuestramerica” , coordinador del partit Pirata a Girona, a vegades irònic i a vegades sarcàstic, tot depen de la llum del dia.

 


Ariadna Hormigo: nascuda a Palamós però actual veïna de Girona. És  Arquitecta Tècnica per la UDG, fotògrafa i l’interessa la tecnologia per l’àrea creativa.
Fa 4 anys que va crear la territorial a Palamós, juntament amb altres pirates, on va ser cap llista quadruplicant els vots a les anteriors eleccions al parlament.
La seva activitat dins del partit i el moviment pirata durant aquests últims dos anys està relacionada amb l’activitat local, però també amb altres pirates de tot l’estat, sobretot a través de la sectorial feminista Mary Read.


Alex Bueno:  afiliat des dels inicis de Pirates de Catalunya des d’allà el 2010. Participa en la territorial de Girona ciutat, les sectorials per la independència, educació i sanitat, coordinador TIC i actualment vocal a la coordinadora administrativa.

 


Escull el teu Candidat. Pots seleccionar fins a dues opcions. Un cop votat no podràs canviar el teu vot.